image
Sursa foto: captură video

Șoferul urmărit de șase echipaje pe străzile din capitală a fost prins și săptămâna trecută beat la volan: Ce spune poliția

Șoferul beat care a urcat la volan și a declanșat o adevărată scenă de urmărire pe străzile Chișinăului, avea 0.86 ml/g de aclcool în aerul expirat, iar în mașina acestuia se mai aflau șapte oameni, dintre care și o femeie însărcinată.

Totul a avut loc ieri seara, pe strada Maria Drăgan din sectorul Ciocana al capitalei, automobilul de marca Mercedes a fost observat depladându-se cu viteză excesivă și haotic pe stradă.

Fiind somat, șoferul a refuzat categoric, continuând deplasarea cu viteză excesivă, iar după o lungă urmărire a mijlocului de transport, la intersecția străzilor Aleco Russo cu Nicolae Dimo, automobilul a fost oprit forțat de către patru echipe de patrulare.

La volanul automobilului se afla un bărbat vizibil în stare de ebrietate, fiind testat alcoolscopic s-a stabilit o concentrație de alcool în aerul expirat de 0.86 ml/g. Totodată în mașina se mai aflau încă șapte persoane, cu vârsta cuprinsă între 30-40 de ani, dintre care patru bărbați și trei femei.

Ulterior s-a constatat că șoferul a fost suspendat de dreptul de a conduce după ce a fost depistat săptămâna trecută în stare de ebrietate la volan.

În timpul stopării, atât șoferul cât și unul dintre pasagerii au manifestat un comportament agresiv față de angajații Poliției. Pasagerul a aplicat o lovitură în regiunea feței unuia dintre polițiști, astfel, au fost aplicate cătușele din dotare și gazul lacrimogen.

Șoferul a fost reținut pentru 72 de ore și urmează a fi cercetat conform legii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: