image
Sursa foto: politia.md

Beție cu final tragic la Florești: O femeie ar fi fost ucisă de amicul de pahar în urma unui conflict

Beție cu final tragic la Florești. O femeie de 50 de ani, originară din raionul Soroca, a fost găsită moartă lângă calea ferată din adiacentul localității Putinești, raionul Florești.

Poliția a fost alertată ieri dimineața de o locuitoare a satului Putinești. Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit identitatea cadavrului. Pe suprafața cadavrului au fost depistate multiple plăgi provocate de un obiect ascuțit, în regiunea gâtului și toracelui.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiștii din Florești, la scurt timp a fost identificată persoana care ar fi comis infracțiunea. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al aceluiași sat, în vârstă de 51 de ani, care anterior a fost judecat pentru diverse infracțiuni.

Din declarațiile bărbatului, femeia a consumat împreună cu el băuturi alcoolice, între ei iscându-se un conflict. În timpul conflictului aceasta l-ar fi numit cu diverse cuvinte necenzurate. În consecință bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri în cu un obiect ascuțit confecționat artizanal.

Ulterior bărbatul a încercat să ascundă obiectul infracțiunii, aruncându-l într-o grădină din preajma gospodăriei sale, unde a fost depistat de polițiști.

Noutăţile partenerilor

comentarii: