image
Sursa foto: OSCE

Reprezentantul Special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană vine la Chișinău și Tiraspol

Reprezentantul Special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, Franco Frattini, va vizita Chișinăul și Tiraspolul pe 10 și 11 mai pentru discuții cu oficialii de rang înalt din Republica Moldova și conducerea politică de la Tiraspol.

„În calitate de Reprezentant Special al Președinției slovace a OSCE în anul 2019, Frattini se va concentra în cadrul vizitei pe modalitățile de avansare a procesului de reglementare transnistreană în cadrul parametrilor aprobați de toate cele 57 de state participante la Consiliul Ministerial al OSCE de la Milano, în decembrie 2018”, se spune într-un comunicat de presă al OSCE.

La Chișinău, reprezentanții media sunt invitați la un briefing de presă cu Reprezentantul Special Franco Frattini și Negociatorul Principal din partea Republicii Moldova Cristina Lesnic, pe 11 mai, în incinta Casei Guvernului (intrarea de pe strada Mitropolit G.Bănulescu-Bodoni).

În aceeași zi la Bender, un briefing de presă cu Reprezentantul Special Franco Frattini și liderul transnistrean Vadim Krasnoselsky va avea loc în incinta Cetății Tighina.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: