image
Sursa foto: Getty Images

Noi recorduri pentru Manchester City, odată cu victoria la scor pe terenul lui West Ham

Manchester City, deja campioană în Anglia, a bifat o nouă victorie în campionat, 4-1 pe terenul lui West Ham United și a egalat recordul de victorii reușite într-un singur sezon - 30. Are tot timpul să stabilească o nouă bornă, având în vedere că mai sunt 3 etape până la finalul actualei stagiuni.

Raheem Sterling a pasat decisiv la 3 goluri într-un singur meci, o premieră în toate competițiile în cariera internaționalului englez. Are, în total, 18 goluri și 10 pase decisive în campionat.

Gabriel Jesus a fost direct implicat în 24 de goluri în cele 25 de meciuri jucate ca titular în campionat de când este la Manchester City (18 goluri și 6 pase decisive).

A fost a 30-a victorie a lui Manchester City în acest sezon de Premier League. A egalat, astfel, recordul lui Chelsea, care în stagiunea precedentă, 2016-2017, devenise echipa cu cele mai multe succese într-un singur sezon în prima ligă engleză în formatul cu 38 de etape.

Autogolul lui Zabaleta, care a dus scorul la 2-0 pentru Manchester City duminică, a fost cel cu numărul 100 în acest campionat pentru gruparea de pe Etihad Stadum (în total are 102). A atins borna în etapa a 35-a, cel mai rapid în prima ligă engleză din sezonul 1931-1932, când Everton o atingea în doar 32 de etape.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: