image
Sursa foto: Getty Images

Fotbalistul uitat care acum se laudă că era sex-simbol: ce l-a dezgustat la Naomi Campbell și cine e ”cea mai nebună femeie”

Sasa Curcic (48 de ani) a jucat timp de patru ani în Anglia, între 1995 și 1999, perioadă în care a trecut pe la Bolton Wanderers, Aston Villa și Crystal Palace. Acum, fostul mijlocaș sârb a acordat un interviu în publicația locală Informer și susține că a fost un adevărat sex-simbol la vremea lui.

În discuția cu jurnaliștii sârbi, Curcic a povestit că a avut relații amoroase cu toate divele anilor '90, de la Naomi Campbell până la Carmen Electra și Eva Herzigova.

”Naomi Campbell era fană Crystal Palace. A venit la un meci odată și apoi ne-am întâlnit la sectorul VIP. După câteva săptămâni, am invitat-o la o petrecere. Am început curând să ieșim, dar n-a vrut să facem dragoste din prima. E o femeie dură”, a afirmat ex-jucătorul născut la Belgrad.

Mai mult, Sasa Curcic susține că Naomi Campbell era cam dezordonată și i-a lăsat păr în apartament. ”Era teribil de dezordonată, ca toate modelele. Nici nu se demachia înainte de culcare. Dezgustător”, a mai zis fostul fotbalist, cu 13 selecții în naționala Yugoslaviei.

Nu doar Naomi Campbell ar fi avut o relație cu Sasa Curcic, potrivit acestuia.

”În anii '90, puteam să am orice model. Am fost cu Eva Herzigova și ne-am distrat. Am făcut dragoste cu Carmen Electra, în piscină. Ea a fost cea mai bună femeie cu care am fost și totodată cea mai nebună pe care am întâlnit-o”, a mai povestit fostul fotbalist, care a mai evoluat la echipe ca Partizan, Motherwell sau New York Red Bulls.

Curcic a mai spus, în același interviu, că nu a plătit niciodată o femeie. ”N-am fost niciodată la escorte. Mai bine m-aș sinucide decât să fac asta. N-am fost niciodată cu o femeie plină de silicoane. Nu-mi place plasticul, doar fetele naturale”, a afirmat ex-jucătorul.

Noutăţile partenerilor

comentarii: