image
Sursa foto: Getty Images

Sergio Ramos și-a dat acordul! A refuzat două echipe din Anglia și semnează pe doi ani

Sergio Ramos este, începând de astăzi, liber de contract, însă fostul jucător al lui Real Madrid și-a stabilit deja viitoarea echipă.

Publicația franceză RMC Sport anunță că fundașul central spaniol și-a dat acordul pentru a semna cu Paris Saint-Germain un contract valabil două sezoane.

Rene Ramos, agentul și fratele lui Sergio, a sosit astăzi în Paris pentru a finaliza transferul, mai scrie sursa citată, care precizează că jucătorul de 35 de ani a ales PSG în dauna a două cluburi din Premier League. În plus, unul dintre acestea i-ar fi oferit un salariu superior celui din capitala Franței.

Sergio Ramos, care nu a fost convocat la naționala Spaniei pentru EURO 2020, va efectua vizita medicală în următoarele zile, iar ulterior va fi prezentat la Paris Saint-Germain. În acest moment, formația condusă de Mauricio Pochettino îi mai are în lot pe apărătorii centrali Presnel Kimpembe, Marquinhos, Abdou Diallo și Thilo Kehrer.

În această vară, parizienii l-au adus deja pe mijlocașul olandez Georginio Wijnaldum. Urmează să sosească pe Parc des Princes portarul italian Gianluigi Donnarumma, liber de contract, și fundașul lui Inter, Achraf Hakimi, pentru 70 de milioane de euro.

Sergio Ramos a devenit jucător liber după ce contractul lui cu Real Madrid a expirat la miezul noptii.

S-a încheiat o eră pentru jucătorul care a petrecut 16 ani pe Santiago Bernabeu, iar fostul căpitan a vrut să marcheze acest lucru și pe rețelele de socializare.

În loc de ”Sergio Ramos, căpitan la Real Madrid”, el și-a schimbat titulatura în ”jucător de fotbal și ambasador UNICEF. Inimă, caracter și pasiune”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: