image
Sursa foto: Getty Images

E gata! Telenovela Cristiano Ronaldo s-a încheiat, la o săptămână după transferul lui Leo Messi la PSG

Cristiano Ronaldo (36 de ani) nu a ajuns la un acord cu Juventus pentru prelungirea înțelegerii, care expiră în vara anului viitor.

Starul lusitan și-ar fi dorit un nou contract, pe doi ani, cu același salariu - 30 de milioane de euro net pe sezon. "Bătrâna Doamnă" nu a fost însă de acord cu pretențiile salariale ale lui CR7 și chiar ar fi fost dispusă să se despartă de el în această vară. Doar că pe adresa lui Ronaldo nu au sosit oferte. Astfel, conform ultimelor informații, Ronaldo își va duce contractul lui Juventus la bun sfârșit.

Fabrizio Romano scrie că PSG nu este interesată de serviciile cvintuplului câștigător al Balonului de Aur. Planul parizienilor ar fi să-l convingă pe Kylian Mbappe să semneze prelungirea, în ciuda cerinței atacantului de a fi lăsat să plece la Real Madrid.

Manchester City nu a făcut nici ea vreo ofertă pentru CR7 și se concentrează pe transferul lui Harry Kane, de la Tottenham. În aceste condiții, a mai rămas doar varianta Real Madrid, unde starul lusitan ar fi dorit de Carlo Ancelotti, însă prioritatea "albilor" este Kylian Mbappe.

Astfel, Cristiano Ronaldo se vede "condamnat" să joace la Juventus încă un an. Relația cu Massimiliano Allegri nu este cea mai bună, însă CR7 privește partea plină a paharului: va continua să evolueze la cel mai înalt nivel, iar la anul va pleca din postura de jucător liber de contract, astfel că va putea să-și negocieze un nou salariu apropiat de pretențiile sale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: