image
Sursa foto: Getty Images

Care criză? Câte zeci de milioane au putut să plătească soţii Beckham pentru un apartament în Miami?

Sumă imensă plătită de David şi Victoria Beckham chiar pe timpul pandemiei de coronavirus. Cei doi au cumpărat un apartament într-o clădire exclusivistă din Miami, care e listat la 20 de milioane de dolari.

Acesta era preţul cerut, iar cel primit nu se ştie în acest moment, însă e clar că suma este oricum enormă.

E adevărat că proprietatea are o suprafaţă totală uriaşă, de de 3.150 de metri pătraţi, cu 5 dormitoare şi 6 băi. Achiziţia, care a fost făcută prin intermediul uneia dintre companiile lui David Beckham, a fost iniţiată acum câteva luni, însă acordul s-a încheiat în prima săptămână din aprilie, potrivit celor de la Mansion Global.

Fostul mijlocaş a făcut această achiziţie pentru că urmează să stea mult în Miami, având în vedere că este preşedintele clubului Miami Inter CF.

Noul apartament, care are o vedere de 360 de grade, se află într-un turn de 62 de etaje, numit One Thousand Museum, cu design SF. Construcţia este o adevărată capodoperă şi a fost proiectată de arhitectul Zaha Hadid, premiat cu premiul Pritzker.

David Beckham şi soţia sa, Victoria, mai au o reşedimţă în SUA, în Los Angeles, de pe vremea când fostul mijlocaş britanic juca pentru L.A. Galaxy. Între timp, în 2018, soţii Beckham au vândut o casă din Beverly Hills, pentru care au primit 33 de milioane de dolari şi au avut de pe urma ei un profit de 15 milioane de dolari.

Reşedinţa principală a familiei Beckham se află în Londra, în cartierul exclusivist Holland Park. Aceasta a fost cumpărată în 2013, cu 39 de milioane de dolari, iar apoi a fost renovată cu 10 milioane de dolari. În plus, Beckham mai deţine un conac în Cotswolds, acolo unde se află, cu familia sa în autoizolare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: