image
Sursa foto: Getty Images

Ancelotti insistă pentru Benzema: Gestul făcut de antrenorul lui Napoli pentru a realiza transferul

Carlo Ancelotti nu renunță la visul său de a-l avea sub comandă la Napoli pe fostul său elev de la Real Madrid, francezul Karim Benzema. Presa din Spania anunță că fostul antrenor al formației de pe Bernabeu a fost săptămâna trecută la Madrid pentru a discuta despre posibilitatea ca atacantul francez să se transfere la vicecampioana Italiei.

Pe lângă Benzema, Ancelotti l-ar mai vrea de la Real Madrid pe marocanul Achraf Hakimi (19 ani). Ancelotti a discutat despre cei doi cu directorul general al celor de la Real Madrid, Jose Angel Sanchez, cu care a păstrat o relație bună. Totuși, Benzema e primul pe lista de transferuri pe care Carlo Ancelotti i-a prezentat-o președintelui De Laurentis.

O piedică mare în calea transferului ar putea fi reprezentată de Cristiano Ronaldo. Dacă mutarea starului portughez la Juventus se va oficializa, atunci Real Madrid nu ar mai fi dispusă să renunțe la Benzema pentru a nu rămâne descoperită în atac, scriu cei de la Marca.

Napoli vrea cu orice preț să oprească supremația lui Juventus în Serie A. După ce l-au adus pe Carlo Ancelotti antrenor, napoletanii au început în forță campania de transferuri. Napoli a anunţat transferul mijlocaşului spaniol Fabian Ruiz, de la Betis Sevilla, pentru care a plătit 30 de milioane de euro.

Ibericul a devenit al doilea transfer al verii pentru Napoli, după italianul Simone Verdi (Bologna), care a costat 25 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: