image
Sursa foto: jurnal.md

Încă o bancă importantă din RM anunță AMÂNAREA plăților pentru credite

După Moldova Agroindbank, și Moldindconbank anunță amânarea până la 31 mai 2020 a plăților pentru ratele şi dobânzile la creditele acordate persoanelor fizice.

„În legătură cu decretarea la nivel național a gradului de alertă „Cod roşu” privind situația epidemiologică și luând în considerare eventualele impedimente cu care se pot confrunta clienții Băncii la achitarea creditelor în această perioadă, Moldindconbank a decis oferirea posibilității de amânare până la 31 mai 2020 a plăților pentru ratele şi dobânzile la creditele acordate persoanelor fizice. Concomitent, banca nu va calcula penalități pentru întârzierea sau neplata creditelor în perioada respectivă”, se spune în comunicatul emis de MICB.

Decizia se referă la următoarele tipuri de credite acordate persoanelor fizice:

carduri de credit, overdraft pe card salarial,

credite de nevoi personale,

credite investiționale,

сredit Imobiliar de achiziție şi credit „Prima Casă”.

Totodată, clienții care au posibilitatea de achitare a plăților lunare la credite, o pot face în continuare în sucursalele Băncii sau de la distanță, prin intermediul sistemului Web banking sau din aplicația Mobile Banking.

Detalii privind procedura de modificare a graficului de rambursare a creditului vor fi publicate ulterior până la data de 31 mai 2020.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: