image
Sursa foto: romaniatv.net

Accident grav în Arad: un pasager a decedat și 16 au fost răniți; În microbuz se afla și o persoană din Republica Moldova

O persoană a murit și alte 16 au fost rănite într-un accident produs în noaptea de duminică spre luni pe Autostrada Deva-Nădlac, printre aceștea se afla și un cetățean din Republica Moldova. Un microbuz cu 17 persoane a intrat într-un TIR parcat pe banda de urgență. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Microbuzul a intrat într-un TIR parcat pe banda de urgență, pe autostrada A1, la ieșire spre Ungaria. În microbuzul care avea număr de Cehia se aflau 17 persoane, dintre care 16 din Ucraina și una din Republica Moldova. Printre pasageri se afla și un copil de 8 ani.

O persoană a murit, iar toate celelalte 16 au fost transportate la spital.

O femeie a fost dusă la UPU Arad în stop cardiorespirator, iar alte două persoane au prezentat traumatisme grave. Restul pasagerilor din mocrobuz nu aveau răni grave, scrie digi24.ro

La locul accidentului, traficul a fost dirijat pe banda a doua.

Mai multe echipaje de poliție au ajuns la locul accidentului și fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs gravul accident rutier.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: