image
Sursa foto: Getty Images

Pogba a transmis un mesaj clar celor de la United: refuză prelungirea și vrea la Real Madrid

Paul Pogba se apropie cu pași repezi de Real Madrid, mai ales după evenimentele din ultima vreme. De la numirea lui Zinedine Zidane la Real, pe 11 martie, mijlocașul a fost din ce în ce mai hotărât să facă și el pasul cel mare. Potrivit publicației spaniole Marca, francezul de 26 de ani a refuzat în ianuarie prelungirea contractului.

În plus, conform sursei citate, Pogba ar fi vorbit deja personal cu președintele Realului, Florentino Perez, căruia i-a spus că e dornic să "schimbe aerul". În plus, agentul său, influentul Mino Raiola, i-a informat pe madrileni că orice este posibil și că transferul ar fi mult mai ușor de realizat decât cel al lui Kylian Mbappe, ceea ce a crescut optimismul în tabăra Realului.

Optimismul este totuși, potrivit sursei citate, unul moderat, pentru că toată lumea știe că mutarea nu va fi una deloc simplă și ieftină. Încă un amănunt care îi face optimiști pe cei de la Real este și faptul că însuși Zidane a transmis clubului că Pogba ar aduce echipei "mușchi" și "mult fotbal", argumente care au cam lipsit în acest sezon și pe care campionul mondial le poate aduce.

Raiola are programată o vizită la Manchester în scurt timp, pentru a ști exact care este poziția britanicilor.

Pogba a revenit la Manchester United de la Juventus în vara anului 2016, pentru 105 milioane de euro. Francezul este remunerat cu un salariu anual de 17,5 milioane de euro, fiind astfel pe locul secund în club, după Alexis Sanchez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: