image
Sursa foto: captură video

Ceban, supărat pe activitatea consilierilor CMC: „Unii primesc 26.000 de lei și fac doar masaj la fălci”

Primarul capitalei Ion Ceban a început ședința de astăzi cu o „spovedanie”, declarând că „se va spovedi fără să meargă la biserică, ci în fața oamenilor. Ceban a ținut să menționeze că are salariu de 18.000 de lei, viceprimarii, 16.000 de lei, iar unii consilieri care „dezbat doar polemici sterile” în cadrul ședințelor CMC, ridică lunar până la 26 de mii de lei.

„Consilierii municipali pe care îi rog să vină la ședințe și care pierd uneori câte 4- 6 ore în dezbateri sterile, pentru o ședință primesc câte trei mii de lei. Acesta nu este lucrul lor de bază, ci doar faptul că vin la ședințe și dezbat unele subiecte. Șase ore de polemici sterile, acuzații grave unii în adresa altora. Unii sunt care muncesc, și sunt unii care fac masaj la fălci, politică de la microfon din sala de ședințe CMC, altceva nu știu să facă”, susține edilul.

Potrivit lui Ion Ceban, în total în anul 2020 pentru 25 de ședințe, consilierilor li s-a achitat 4,3 milioane de lei.

Asta doar pentru faptul că primarul și executivul trebuie să se milogească la ei. Altă situație este în cazul unor consilieri care ridică lunar și până la 26 de mii de lei. De azi înainte voi spune tot adevărul oamenilor și presei. Așa ca toți să cunoască contribuția fiecărui angajat, consilier și ong care se implică în activitatea Primăriei. Despre oamenii care își fac munca deoarece primesc bani publici”, a mai declarat Ceban.

Despre salariul soției sale, Ceban a spus că acesta este de circa 7.000 de lei, iar după impozitare suma ar fi puțin peste 5.000 de lei .

Noutăţile partenerilor

comentarii: