image
Sursa foto: Getty Images

Poza care îi pune pe gânduri pe fanii lui Man. United: Pogba, în vestiarul lui Juventus după eşecul din UCL

Paul Pogba a dat frâu liber speculaţiilor privind o revenire la Juventus. Mijlocaşul lui Manchester United a mers în vestiarul fostei sale echipe după eşecul cu 0-1 din grupa a treia a Ligii Campionilor, iar Juan Cuadrado a postat pe contul de pe Instagram o poză cu el alături de francez.

Pogba nu părea prea afectat de înfrângerea formaţiei sale şi a plecat din vestiarul lui Juve cu o plasă plină de cadouri.

Veştile îi pot pune pe gânduri pe fanii lui United mai ales în contextul relaţiilor tensionate dintre Paul Pogba şi managerul "diavolilor", Jose Mourinho, din ultimele luni.

Presa engleză a scris în repetate rânduri că francezul vrea să plece de pe Old Trafford din cauza lui Mourinho, iar Juventus n-ar spune nu unei reveniri a fotbalistului în vârstă de 25 de ani. Şi Barcelona e interesată de serviciile lui Paul Pogba.

Paul Pogba a fost cumpărat de Manchester United de la Juventus, în 2016, pentru 105 milioane de euro, după ce fusese pierdut gratis de "diavoli" în 2012.

Pogba are 100 de meciuri şi 19 goluri pentru United, în toate competiţiile, de la revenirea pe Old Trafford. Francezul a evoluat în 178 de partide şi a marcat de 34 de ori în tricoul lui Juventus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: