image
Sursa foto: ArtPoligraf

Care sunt beneficiile uniformelor la locul de muncă?

Orice afacere care se respectă ține neapărat la imaginea angajaților săi. Această axiomă este cu atât mai valabilă, cu cât se aplică tuturor domeniilor în care există interacțiunea cu clienți tete-a-tete: servicii bancare, servicii de comerț cu amănuntul, HoReCa. Lista poate continua, dar iată că observăm o tendință: tot mai mulți angajatori revin la ideea uniformei la job. Care sunt avantajele acesteia și de ce merită să apelezi la servicii de imprimare digitală pe textile, află direct de la echipa Artpoligraf.

ArtPoligrafMan in blank blue polo holds cap on pink background

1. Uniformele fac parte din politica de brand a companiei

Vrem - nu vrem, dar echipa de salariați pe care o are orice companie e parte din politica de brand a acesteia. Amintește-ți pentru un moment de angajații celor mai mari rețele de fast food din lume, restaurante care și-au scris istoria de la primul client. Tactica lor se baza pe principiul „vinde pentru ochii clientului”, respectiv, dacă le treci pragul și acum, poți observa cum fiecare angajat are o uniformă pe care la loc vizibil este printat logo-ul brandului sau o reinterpretare a acestuia.

2. Uniformele conferă claritate clientului

Mai ales atunci când vorbim de HORECA și de deservirea clienților, uniforma este de-a dreptul vitală. Este ușor când în sala unui restaurant poți identifica ușor un chelner, fără să ai surpriza că, de facto, e un alt oaspete ca și tine.

Din ce în ce mai multe companii din țară apelează la serviciile de imprimare tricouri în Chișinău, dorindu-și astfel să completeze atmosfera de ansamblu a locului. În acest fel, reușesc să prindă doi iepuri:

- Calitatea deservirii - care va crește exponențial dacă oaspeții localului vor identifica ușor angajații și vor putea să îi cheme de fiecare dată când au nevoie.

- Atmosfera lucrativă a locului - un element indispensabil, chiar și din punct de vedere estetic.

3. Uniformele fac parte din strategia de promovare a unei companii

Vrei să vinzi bine? Arată conexiunea dintre angajat și companie, demonstrându-i clientului că sunteți un tandem funcțional. Uniformele creează o anumită imagine comună, de ansamblu și punctează reușit apartenența la o anume marcă. În plus, acestea pot fi realizate stilat, nu doar în clasica imagine existentă. Imprimanta de textile poate aplica logo-ul pe tricouri, pe cămăși sau pe diferite șorțuri (dacă vorbim de HORECA), astfel încât clientul să le observe și memorizeze corespunzător.

Unde poți apela la servicii de tipografie în Chișinău care ar avea imprimante pentru textile? Evident la ArtPoligraf!. La noi găsești o abordare originală, calitate înaltă a serviciilor de printare și prețuri democratice.

ArtPoligraf - detalii care fac diferența!

ArtPoligrafMan in blank blue polo on blue background

Noutăţile partenerilor

comentarii: