image
Sursa foto: Proimobil

START vânzări în noul complex rezidențial care se înalță în sectorul Râșcani!

Ne bucurăm să vă anunțăm că a început construcția unui nou cartier de locuit în inima orașului Chișinău. Blocurile sunt construite din materiale de înaltă calitate, în baza unui design modern, cu o priveliște spectaculoasă care dă spre pădure.

Cei care planifică să-și achiziționeze o locuință cu 1, 2, sau 3 camere, se vor putea bucura de planificări absolut originale. Fiecare apartament va avea pereții despărțitori dubli, ridicați din caramidă roșie și cu izolare fonică eficientă. La ridicarea blocurilor constructorii folosesc materialul ceramic Brikston, pun uși blindate și geamuri termopan cu 3 straturi de sticlă, conform tuturor standardelor europene.

Mai mult de atât, proprietarii apartamentelor vor avea loc de parcare asigurat - pentru că zona rezidențială va dispune de un bloc separat cu parcare supraetajată.

Complexul, amplasat pe strada Tudor Vladimirescu din capitală, va oferi multe alte avantaje: terenuri de joacă pentru copii, cabinet medical, supermarket, restaurant, cafenele cu terase, bancă, centru de fitness cu piscină interioară, teren de sport multifuncțional și echipamente pentru practicarea sportului în aer liber.

Grăbește-te să devii proprietarul apartamentului la care visezi de mult timp! Acum îl poți cumpăra doar cu buletinul, cu achitare în tranșe până la 7 ani și cu o primă rată de doar 15%!

Solicită oferta: +373 606 01 777

comentarii: