image
Sursa foto: Profimedia

Mbappe, cu o nouă declarație despre viitorul său. "Am fost dezamăgit. Oricum, o să joc la un club mare"

Kylian Mbappe (22 de ani) mai are contract cu PSG până în vara anului 2022, iar viitorul său la gruparea franceză este incert.

Unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume în ultimii ani, Mbappe ar putea face obiectul unui transfer spectaculos în vara viitoare, Real Madrid fiind clubul care pare să fie în pole-position pentru semnăture sa.

Kylian Mbappe le-a cerut celor de la PSG să-l lase să plece în vară, iar Real Madrid a trimis o ofertă oficială de 180 de milioane de euro pentru fotbalistul francez.

Totuși, Nasser Al Khelaifi a refuzat propunerea spaniolilor și i-a transmis clar lui Mbappe că nu-l lasă să plece.

De atunci, negocierile pentru un nou contract au fost în toi, dar atacantul pare decis să plece la Real Madrid și să nu-și prelungească înțelegerea cu PSG.

Ultimele declarații ale lui Mbappe adâncesc și mai mult această incertitudine cu privire la viitorul său.

"Nu e ușor. Orice s-ar întâmpla, o să joc la un club mare. Oamenii mă întreabă dacă am fost dezamăgit (n.r. de ratarea transferului la Real Madrid)...da, la început, că nu mă transferam în a treia divizie", a spus Mbappe.

Vicecampioana Spaniei este sigură de faptul că Mbappe va veni gratis pe Santiago Bernabeu. Surse din cadrul clubului madrilen au vorbit pentru cotidianul spaniol AS și s-au arătat convinși de acest lucru.

"Kylian are o idee foarte clară în minte și de asta a vrut să forțeze plecarea în vară, pentru a aduce bani grei în buzunarele lui PSG. Băiatul s-a comportat impecabil, nu putea să facă mai mult. Acum va veni gratis și e doar din cauza lor (n.r. a celor de la PSG).

Aici nu se va simți a treia roată la căruță, așa cum se întâmplă la PSG din cauza lui Messi și Neymar. Aici va fi punctul central al unui proiect ambițios de care el speră că se va îndrăgosti toată lumea", au spus surse de pe Santiago Bernabeu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: