image
Sursa foto: Getty Images

Au ajuns la un acord verbal cu Griezmann: Lovitură de proporții, anunțată de presa din Franța

Barcelona a fost eliminată dramatic în semifinalele UEFA Champions League de Liverpool, după ce a fost ce a pierdut returul de pe Anfield, scor 0-4. În acest context, se așteaptă ca în această vară să se facă schimbări majore la echipa de pe Camp Nou.

Primul despre care s-a vorbit că va pleca este Ernesto Valverde, despre care s-a spus că va fi înlocuit de Max Allegri. Se pare că și în lot se anunță schimbări majore. Presa din Franța scrie că Barcelona a ajuns la un acord cu Antoine Griezmann. Astfel, catalanii vor plăti clauza de reziliere a atacantului lui Atletico, în valoare de 120 de milioane de euro.

Dacă acest transfer se va concretiza, Griezman ar urma să aibă în primul an un salariu de 17 milioane de euro, informează 90min.com, în al doilea sezon 18 milioane de euro, iar în al treilea 19 milioane de euro. Antoine Griezmann ar urma să îl înlocuiască pe Luis Suarez în atacul Barcelonei. Griezmann a marcat în acest sezon 21 de goluri pentru Atletico, în toate competițiile.

Înaintea Cupei Mondiale din Rusia, Antoine Griezmann a decis să își prelungească contractul cu Atletico Madrid, deși și atunci era dorit cu insistență de Barcelona. Salariul lui Griezmann la Atletico este unul superior de cel oferit acum de Barcelona, în jur de 23 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: