image
Sursa foto: Profimedia

Leo Messi și cifrele care nu-i fac cinste. Este cel mai slab din primele 5 campionate ale Europei

Leo Messi (34 de ani) s-a transferat în vară de la Barcelona la PSG, însă evoluțiile sale nu au fost la nivelul așteptat.

Argentinianul tocmai a câștigat al 7-lea Balon de Aur, însă momentan nu pare a fi în apele sale la PSG.

Leo Messi a fost decisiv pentru PSG în grupele Ligii Campionilor, dar nu la fel se poate spune despre partidele din Ligue 1.

Atacantul are doar un gol marcat în campionatul francez, iar ultima statistică ieșită la iveală îi îngrijorează și mai tare pe fanii lui PSG.

Conform Kicker, Messi este alături de Karim Onisiwo, atacantul lui Mainz, jucătorul care are cea mai slabă conversie din primele 5 campioanate. Argentinianul are doar un gol marcat din 35 de șuturi, însă specialiștii pun asta pe seama adaptării mai greoaie a acestuia la campionatul francez.

Potrivit L’Equipe, citat de Get French Football, Lionel Messi nu este mulțumit de abilitățile tehnico-tactice ale lui Mauricio Pochettino, iar septuplul câștigător al Balonului de Aur se îndoiește că antrenorul argentinian va putea transforma PSG. De asemenea, părerea vedetei lui PSG este împărtășită și de anturajul acestuia.

Recent, s-a vehiculat că antrenorul va pleca la Manchester United pentru a-l înlocui pe Ole Gunnar Solskjaer, dar, în momentul în care a fost întrebat despre acest lucru, argentinianul a spus că nu se concentrează decât pe munca pe care o are de făcut la PSG.

”Sunt bine la Paris. Cunosc astfel de situații, le-am mai experimentat și ca jucător, și ca antrenor. Se întâmplă lucruri, dar nu țin de mine, tot ce pot spune este că sunt bine la Paris.

Sunt foarte concentrat pe ce am de făcut aici. Nu-s un copil, mi-am petrecut toată viața în fotbal, e o lume în care astfel de informații apar mereu. Înțeleg ce se întâmplă, speculațiile sunt acolo, trebuie să trăim cu ele.

Am contract până în 2023, încă un sezon, și sunt foarte fericit la PSG”, a spus Mauricio Pochettino, potrivit Mirror.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: