image
Sursa foto: Twitter

Prinţul Harry al Marii Britanii aniversează 36 de ani

Prinţul Harry al Marii Britanii a sărbătorit ai împlinirea a 36 de ani, aniversare pe care urmează să o marcheze alături de soţia sa, Meghan, ducesă de Sussex, în cadru privat în Statele Unite, informează Agerpres.

Contul oficial de Twitter al reginei Elisabeta a II-a, bunica lui Harry, a publicat un mesaj de felicitare şi o fotografie care o înfăţişează pe suverana de 94 de ani participând la o recepţie a tinerilor lideri alături de nepotul său, la Palatul Buckingham, în 2017.

Fratele mai mare al lui Harry, prinţul William, şi soţia sa, Kate, ducesa de Cambridge, au publicat de asemenea pe Twitter mesaje aniversare, precum şi o fotografie în care Harry îi devansează pe William şi Kate pe o pistă de alergare.

Prinţul Charles, tatăl lui Harry, a postat o fotografie în care apare purtând o conversaţie cu fiul său la un eveniment Invictus Games.

Harry a lansat Invictus Games la Londra în 2014 ca un eveniment sportiv internaţional destinat militarilor răniţi în teatrele de operaţiuni.

Al şaselea în ordinea succesiunii la tronul britanic, Harry este cel de-al doilea fiu al prinţului Charles şi al regretatei prinţese Diana. William este al doilea în ordinea succesiunii la tron.

Harry s-a căsătorit cu Meghan, o fostă actriţă americană în vârstă de 39 de ani, iar ceremonia de nuntă a avut loc la capela regală de la Castelul Windsor, în apropiere de Londra, în mai 2018.

Cuplul princiar, împreună cu fiul lor în vârstă de un an, Archie, şi-au mutat reşedinţa la Los Angeles la începutul acestui an după ce au anunţat că intenţionează să renunţe la o parte din îndatoririle regale.

Harry şi Meghan au semnat recent un contract pentru a produce emisiuni TV pentru platforma de streaming Netflix.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: