image
Sursa foto: Getty Images

BOMBĂ în vestiarul Barcelonei: Messi nici nu-l priveşte, iar Pique nu îl suportă

Viitorul unui jucător de la FC Barcelona este în pericol. Acesta are şanse mici să mai continuie pe Camp Nou şi din vară.

Samuel Umtiti nu mai este dorit de vestiarul catalanilor, anunţă Don Balon. ”Messi nici măcar nu îl priveşte, iar Pique şi Suarez nu-l suportă” scrie sursa citată, care anunţă că zilele internaţionalului francez pe Camp Nou sunt numărate.

Campion mondial cu naţionala Franţei, Umtiti se vede nevoit să plece din Catalonia, acolo unde are probleme seriase cu oamenii importanţi din vestiarul echipei lui Ernesto Valverde.

În locul său, Barca l-a adus deja pe „noul Varane”, fundaşul Todibo, dar marele transfer ar urma să fie Mathijs de Ligt de la Ajax Amsterdam. 80 de milioane de euro va plăti Barcelona pentru el, scrie cotidianul SPORT.

PSG şi Manchester United sunt interesate de Umtiti, care a ajuns în Catalonia în 2016 de la Olympique Lyon. 94 de meciuri are francezul la FC Barcelona şi două goluri marcate. Catalanii ar solicita pentru transferul său 60 de milioane de euro, adică o parte din suma de transfer a lui De Ligt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: