image
Sursa foto: Președinte.md

VIDEO: Candu, după negocieri: „Să mergi la aniticipate în plină pandemie este un genocid; Este necesar un guvern anti-criză”

Din partea grupului „Pro Moldova”, la negocieri cu președintele Maia Sandu au venit deputații Andrian Candu, Vladimir Cibotaru și Ghenadie Verdeș.

Negocierile au durat aproape o oră, după care Andrian Candu a făcut declarații pentru presă. Potrivit liderului Pro Moldova, membrii grupului au discutat cu șefa statului două subiecte majore, criza politică și cea pandemică.

„La subiectul legat de criza politică suntem consecvenți. În continuare credem că alegerile anticipate sunt o soluție pentru schimbarea clasei politice, dorită de cetățeni. Dar suntem într-o criză politică și economică gravă. În această perioadă țara trebuie guvernată cu un program cu măsuri anti-criză bine pus la punct”, a declarat Candu.

Liderul Pro Moldova a menționat că în actualele circumstanțe în RM este necesar un guvern anti-criză.

„Cu referire la situația pandemică, am menționat că este gravă și tendințele sunt tot mai alarmante. Dacă se va merge pe calea instituirii stării de urgență trebuie de găsit soluții pentru mediul economic și cel educațional. Toate acestea trebuie să fie gestionate de un guvern anti-criză”, a accentuat Andrian Candu.

„Înțelegem viziunea doamnei Sandu legată de alegerile anticipate ca unică soluție pentru depășirea crizei politice, dar să mergi la alegeri în plină pandemie e un genocid. Iată, că sunt și noi tulpini ale virusului care inseamnă că acesta este mai periculos și mai contagios. Noi, membrii Pro Moldova, rămânem în continuare disponibili pentru comunicare și dialog”, a mai spus liderul Pro Moldova

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: