image
Sursa foto: politiacapitalei.md

O bătrână a murit pe patul de spital, după ce a fost tamponată violent de o mașină; Poliția: „Traversa strada regulamentar”

O femeie de 72 de ani, a decedat astăzi în urma unui accident rutier produs pe strada Alba Iulia din capitală. Femeia fusese tamponată violent de o mașină, dar din cauza leziunilor primite s-a stins pe patul de spital.

Oamenii legii au fost sesizați azi dimineață, în jurul orei 6.35, să intervină la documentarea unui accident rutier produs pe strada Alba Iulia, din direcția străzii Liviu Deleanu.

„Ajungând la fața locului polițiștii au stabilit că automobilul de model ,,Toyota Prius ” ce era condus de un șofer în vârstă de 43 de ani, a tamponat o femeie în vârstă de 72 de ani, care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni. În urma impactului femeia s-a ales cu leziuni corporale, fiind preluată de un echipaj medical și transportată la spital, pentru îngrijiri medicale. În urma traumelor primite femeia a decedat pe patul de spital”, informează Poliția Capitalei.

Pe acest caz a fost dispusă inițierea unui proces penal.

Noutăţile partenerilor

comentarii: