image
Sursa foto: captură video

„A ieșit din mașină și m-a lovit cu pumnul în față”; O femeie din capitală spune că a fost bătută în stradă de fostul ei șef

O femeie din capitală susține că a fost bătută în plină stradă de către șeful întreprinderii la care ea a fost cândva contabil-șef. Asta pentru că i-ar fi cerut să-i plătească o restanță de 12 mii de lei. Victima spune că, în consecință, a ajuns la spital cu o comoție cerebrală.

De cealaltă parte, bărbatul acuzat afirmă că nu a agresat-o pe fosta subalternă și că femeia l-ar fi urmărit, iar apoi... a căzut și s-a lovit. Totuși, poliția a deschis un dosar penal în acest caz.

Viorica Ungureanu afirmă că, pe 19 aprilie, șeful ei ar fi obligat-o să depună cerere de demisie și nu i-ar fi achitat o restanță salarială.

„Trebuia să-mi dea salariu, dar directorul a spus că și așa ne-a dat salariu prea mare și nu merit. Nu ne-a achitat tot salariul și a rămas restanță pe câteva luni, cu 12 mii de lei. După, mi-a spus că pe teritoriu să nu mă vadă și mi-a spus că sunt monitorizată”, a mărturisit ea.

Femeia spune că, ultima dată, l-a văzut pe fostul ei șef pe 24 mai, în satul Băcioi.

„S-a oprit și mă întreabă de ce îl urmăresc, eu i-am spus: nesimțitule, de ce nu mi-ai achitat salariul? El mi-a spus că, dacă încă o dată îl urmăresc sau îi scriu mesaj, o să-mi umfle „botul”, așa și s-a exprimat”, a continuat victima.

Viorica Ungureanu povestește că, în câteva minute, a și fost luată la pumni în plină stradă.

„A ieșit din mașină, m-a lovit cu pumnul în față, aici la tâmplă, după care am căzut jos, în timpul acesta s-a oprit o mașină cu trei bărbați care au venit în ajutor și a întrebat ce s-a întâmplat. Când m-a lovit, eu mi-am pierdut cunoștința, nu știam cum să acționez, nu mă puteam orienta, plângeam, iar fostul director s-a urcat în mașină și s-a dus. Nu țin minte, iar martorul m-a sunat și m-a întrebat cum mă simt și el ne-a spus că am căzut cu capul de asfalt”, a mai spus Viorica Ungureanu.

Totodată, femeia susține că a fost „rugată” să nu depună plângere la poliție. Victima a adăugat că fostul ei șef a mai avut conflicte cu subalternii săi.

În replică, directorul întreprinderii, Andrei Andrieș, ne-a declarat că tot ce spune Viorica Ungureanu ar fi niște aberații.

„Ea m-a urmărit în drum când veneam cu băiatul de la secția de fotbal și mă deplasam acasă. Apoi a încercat să tragă de ușa la mașină și a căzut jos. De agresare pot să vă spun că nu poate fi vorba, pentru că eu m-am apărat pe mine, copilul și mașina proprie”, susține Andrei Andrieș.

Acesta mai spune că femeia a scris din proprie inițiativă cererea de demisie. Directorul a respins și acuzația că și-ar fi umilit angajații. El mai spune că nu are nicio datorie financiară față de Viorica Ungureanu.

Viorica Ungureanu a depus plângere la o secție de poliție din sectorul Botanica al capitalei. Potrivit ofițerului Dumitru Cobzaru, în acest caz a fost deschis un dosar penal, după ce au fost primite rezultatele investigațiilor efectuate de femeie la Centrul de Medicină Legală.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: