image
Sursa foto: dcnews.ro

Horoscop: Racii au parte de scandaluri în familie

Nativii di zodia Pești au nevoie de liniște și calm.

Horoscop, duminică. 30 decembrie 2018 – Berbec:

Este posibil să începi un conflict fără să vrei și să îl continui cu mare hărnicie, deși cei din jur îți spun că tu ai adus norii negri de furtună.

Horoscop, duminică. 30 decembrie 2018 – Taur:

Spui că preferi să nu știi anumite lucruri decât să fii dezamăgit de cei apropiați. Această părere nu te face să fii mai tolerant și nici nu îi liniștește pe cei din jur.

Horoscop, duminică. 30 decembrie 2018 – Gemeni:

Mulți aruncă azi cu vorbe, zicând că numai așa scapă de stresul în care trăiesc. Problema e că vor crea în jurul lor o atmosferă și mai încărcată de care trebuie să te protejezi.

Horoscop, duminică. 30 decembrie 2018 – Rac:

Una zici tu și alta fac cei din familie, iar de aici până la ceartă nu mai e decât un pas pe care ai putea să nu îl faci, chiar dacă ai dreptate și vrei să îi cerți.

Horoscop, duminică. 30 decembrie 2018 – Leu:

Poate nu știi, dar cei din anturajul apropiat te percep ca pe o persoană rigidă, puțin interesată de cei din jur. Dacă există un sâmbure de adevăr în această părere, numai tu știi.

Horoscop, duminică. 30 decembrie 2018 – Fecioară:

Ți se pare că faci prea multe sacrificii față de prieteni sau rude, iar aceștia nu sunt atenți la ce fac și spun, parcă nu le-ar păsa decât de propria persoană.

Horoscop, duminică. 30 decembrie 2018 – Balanță:

Poți ajunge foarte ușor la un conflict zgomotos cu persoanele importante din viața ta. Nici nu vei ști de unde a pornit, dacă nu vei fi atent la tonul pe care îl folosești.

Horoscop, duminică. 30 decembrie 2018 – Scorpion:

Te consideri îndreptățit să te amesteci în toate problemele celor din familie, nu ca să dai o mână de ajutor ci ca să îți spui părerea, de pe margine.

Horoscop, duminică. 30 decembrie 2018 – Săgetător:

Te ocupi de lucruri ascunse, ca să le scoți la lumină, dar nu e chiar un lucru bun să spui tot ce vei afla sau ce descoperi cercetând.

Horoscop duminică 30 decembrie 2018 – Capricorn:

Îi consideri invidioși pe cei care refuză să îți recunoască meritele, dar s-ar putea să te înșeli și aceia să aibă cu totul alte repere când evaluează oamenii.

Horoscop duminică 30 decembrie 2018 – Vărsător:

Este cu adevărat important să stai departe, azi, de cei care te supără întotdeauna sau cei care îți amintesc experiențe traumatizante.

Horoscop duminică 30 decembrie 2018 – Pești:

Ai nevoie de liniște și de calm, dar va trebui să îți faci singur rost de ele pentru că cei din jur au cu totul alte preocupări și unii chiar ar putea să te saboteze.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: