image
Sursa foto: getty images

Courtois, ţinta glumelor colegilor după venirea la Real Madrid: "Mereu îmi amintesc de acea finală"

Thibaut Courtois a avut viaţă grea cu colegii de la Real Madrid imediat după transferul pe Santiago Bernabeu. Portarul belgian a dezvăluit că noii săi coechipieri i-au reamintit de finala din Liga Campionilor pierdută contra "galacticilor", pe vremea când apăra poarta rivalei Atletico Madrid.

"Ei fac ocazional glume pe seama acelei finale. Este un grup foarte competitiv, care vrea să continue să câştige totul. Am făcut vizita medicală, a fost prezentarea oficială...în acele momente realizeze dimensiunea acestui club", a declarat Courtois.

Finala la care se referă belgianul este cea din 2014, de la Lisabona, câştigată de Real cu 4-1 după prelungiri în faţa lui Atletico, după ce "galacticii" au egalat la 1 în minutul 90+3, prin Sergio Ramos.

Courtois a fost împrumutat trei ani de Chelsea la Atletico Madrid, între 2011 şi 2014, iar în această vară a fost cumpărat de Real de la londonezi pentru 35 de milioane de euro.

Goalkeeperul în vârstă de 26 de ani a aşteptat al patrulea meci pentru a intra în poarta lui Real Madrid. S-a întâmplat în meciul cu Leganes, câştigat cu 4-1 sâmbătă seară.

"Am ajuns târziu în această vară, după al doilea antrenament am simţit dureri la genunchi, deci este normal că nu am intrat din primul meci", a mai spus Courtois.

Thibaut Courtois a cucerit titlul în Primera Division, în 2014, şi Cupa Spaniei, un an mai devreme, cu Atletico Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: