image
Sursa foto: Getty Images

Conflict între foști coechipieri de la Juventus: Nu e normal să spui așa ceva

Arturo Vidal a reacționat după ce Giorgio Chiellini, fostul său coechipier de la Juventus, a dezvăluit în cartea autobiografica ”Io, Giorgio”, faptul că ”punctul nevralgic” al mijlocașului Barcelonei este alcoolul.

Arturo Vidal a recunoscut că a fost deranjat de afirmațiile făcute de Giorgio Chiellini, dar susține că avea acordul clubului în momentul în care participa la o petrecere în perioada în care evolua la Juventus.

”Nu mi se pare corect să spui așa ceva, sunt lucruri private, dar el a spus, totuși, și că sunt un campion. Mi-a dat un telefon și mi-a explicat ce a fost în carte. Ieșirile mele nu erau interzise de nimeni, îmi era permis să ies în oraș. Sunt om și am plătit pentru fiecare greșeală pe care am făcut-o”, a transmis Arturo Vidal, pe contul personal de Instagram.

Giorgio Chiellini și Arturo Vidal au fost coechipieri la Juventus timp de patru ani, între 2011 și 2015, când au câștigat de fiecare dată titlul în Serie A.

Arturo Vidal este unul dintre fotbaliștii care ar putea pleca de la Barcelona în perioada următoare, iar o posibilă destinație pentru mijlocașul chilian este Inter Milano, unde ar lucra sub comanda lui Antonio Conte, fostul său antrenor de la Juventus.

În ciuda speculațiilor, Vidal anunță că nu ia în considerare o posibilă plecare de la Barcelona.

”Mă simt foarte bine la Barcelona, sunt mai fericit decât oricând. Am venit aici după a doua operație la genunchi, nu eram în cea mai bună formă fizică, dar acum totul este bine. Am o relație foarte bună cu toată lumea de la club și îmi place mult orașul. Cred că oamenii de aici mă apreciază”, a mai spus Arturo Vidal.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: