image
Sursa foto: sport.es

Barcelona a încetat căutările: Catalanii vor un fundaș dreapta de 50 de milioane de euro

De la plecarea lui Dani Alves, Barcelona a încercat nenumărați jucători pe postul de fundaș dreapta, dar niciunul dintre jucătorii folosiți nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Ziarul de casă al catalanilor scrie că după o lungă perioadă de scouting, Barcelona va încerca să-l transfere pe Joshua Kimmich.

Deși părea că Nelson Semedo se poate ridica la nivelul cerințelor pentru postul de fundaș dreapta la Barcelona, apărătorul venit de la Benfica nu a convins și în meciurile importante Valverde îl folosește tot pe Sergi Roberto. După îndelungi căutări, catalanii au ajuns la concluzia că Joshua Kimmich poate îndeplini cu succesul sarcinile postului de fundaș dreapta.

Mundo Deportivo scrie că polivalența lui Joshua Kimmich îl face pe acesta alegerea ideală, neamțul putând evolua în flancul drept, în centrul defensivei, dar și în fața apărării. Singurele două probleme ar fi contractul pe care acesta îl are cu Bayern și prețul destul de ridicat: peste 50 de milioane de euro.

În vârstă de 23 ani, Kimmch a fost achiziţionat de Bayern în 2015, de la rivala VfB Stuttgart, iar vechiul acord al fotbalistului era valabil până în 2020. În primăvară, când s-a scris despre interesul lui Manchester City, Bayern i-a oferit un nou contract lui Joshua Kimmich, valabil până în 2023.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: