image
Sursa foto: Jurnal.md

Caz șocant la Glodeni: Un copil i-a tăiat cu toporul degetele de la mână fratelui mai mic

Caz fără precedent în satul Cobani din raionul Glodeni. Un băiat de zece ani i-a tăiat din neatenție degetele de la mână fratelui mai mic. În urma incidentului, micuțul de șase ani a fost transportat la spital unde i s-a stabilit amputația traumatică a degetelor 3-4 a mâinii stângi.

Totul a avut loc ieri în localitatea Cobani din Glodeni, la domiciliul unde copii locuiau împreună cu tatăl lor.

Potrivit ofițerului de presă al IP Glodeni, Eugenia Molceanov, copii se aflau cu tatăl acasă, care în acel moment tăia lemne.

După ce tatăl și-a terminat treburile, fiul mai mare de zece ani a luat toporul și a vrut să lovească într-o bucată de lemn, timp în care s-a apropiat și fratele mai mic în vârstă de șase ani care intenționa să i-a bucata de lemn și să o ducă în ogradă. Din neatenție fiul cel mare a lovit peste degetele fratelui mic”, a declarat Eugenia Molceanov.

În urma incidentului, minorul a fost transportat la Spitalul Raional Glodeni, unde i s-a acordat ajutor medical și i s-a stabilit diagnoza de amputație traumatică a degetelor 3-4 a mâinii stângi.

Ulterior, micuțul a fost transferat la Spitalul clinic municipal „Valentin Ignatenco din Chișinău” pentru o interventie micro chirurgicală.

Ofițerul de presă a mai declarat că familia dată se caracterizează pozitiv, copii sunt crescuți doar de tată, care nu consumă băuturi alcoolice și are un comportament adecvat in societate și față de copii săi.

Totodată, copilul de 10 ani este în șoc traumatic, iar astăzi acesta urmează să fie consultat psihologic. Alte circumstante pe caz se stabilesc.

Noutăţile partenerilor

comentarii: