"Ne vom bate", a explicat Mayweather, în vârstă de 41 de ani, pe site-ul specializat TMZ Sports.

"Eu sunt propriul meu şef, nu pot vorbi în locul lui Khabib, dar din punctul meu de vedere, putem finaliza acest meci", a adăugat el.

"Când îl voi înfrunta pe Khabib, vreau să primesc un cec cu nouă cifre, adică mai mult decât am câştigat cu McGregor", a mai spus cel supranumit "Money", aluzie la averea sa colosală adunată în ringul de box, precizând că acest meci ar trebui să se desfăşoare după regulile boxului.

"Cine este starul? El este cel care m-a provocat, deci trebuie să vină în lumea mea", a insistat Mayweather, retras din box în 2015 şi rămas neînvins în întreaga carieră profesionistă (50 de victorii, 27 înainte de limită).

Provocarea lui Nurmagomedov a venit prin intermediul unui mesaj video difuzat pe reţelele de socializare. ''Hai Floyd. Acum trebuie să luptăm: 50-0 vs 27-0. Suntem doi tipi care nu au pierdut niciodată. În junglă există doar un rege. Normal, eu sunt regele, pentru că el nu l-a dat jos pe McGregor şi eu am făcut-o uşor. Hai s-o facem''.

Mayweather, care l-a învins la rândul său pe Conor McGregor într-un meci de box, desfăşurat în august 2017 la Las Vegas, i-a răspuns luptătorului rus printr-un mesaj postat tot pe reșelele de socializare: "CBS, Showtime şi MGM Grand, scoateţi carnetele de cecuri", a scris pugilistul american, înainte de a parafraza sloganul electoral al preşedintelui Donald Trump: "Let's make Las Vegas great again".

Înaintea unui eventual duel cu Nurmagomedov, Floyd Mayweather urmează să îl înfrunte mai întâi pe filipinezul Manny Pacquiao, în luna decembrie, într-o revanşă a "meciului secolului", câştigat de american la puncte în mai 2015.