image
Sursa foto: Getty Images

Despăgubiri uriaşe pentru atacantul care a stat închis doi ani şi jumătate pentru viol, pe nedrept

Daily Mail anunţă că atacantul Ched Evans, condamnat în 2012 la cinci ani de închisoare pentur viol şi care în 2016 a fost declarat nevinovat după redeschiderea cazului, va primi despăgubiri de aproximativ 1,2 milioane de euro din partea echipei legale care l-a reprezentat iniţal.

Evans (30 de ani), în prezent legitmat la Fleetwood Town, unde joacă sub formă de înprumut de la Sheffield United, şi-a susţinut tot timpul nevinovăţia după ce a fost acuzat de violul unei tinere de 19 ani, dar în 2012 a fost încarcerat după ce a primit o condamnare de cinci ani. A petrecut doi ani şi jumătate în închisoare, după care a fost eliberat condiţionat pentru bună purtare.

În 2015, Evans a adus noi probe prin care a reuşit redeschiderea cazului, iar în 2016 a fost declarat nevinovat, la rejudecare.

Format la juniorii lui Manchester City, Evans avea doar 23 de ani în momentul condamnării şi strânsese deja 13 selecţii pentru naţionala Ţării Galilor.

Tot în 2016, Ched Evans a demarat un proces împotriva echipei de avocaţi care s-a ocupat iniţial de caz, iar acum a ajuns la o înţelegere în afara tribunalului, anunţă Daily Mail. Atacantul ar urma să primească despăgubiri în valoare de 1,2 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: