image
Sursa foto: Getty Images

Gest superb din partea finlandezilor pentru Eriksen! Au purtat tricouri speciale la încălzire, cu un mesaj pentru danez

Înainte de a se confrunta miercuri cu Rusia la Sankt Petersburg, în cadrul grupei B la EURO 2020, jucătorii naţionalei Finlandei s-au încălzit echipaţi în tricouri inscripţionate cu un mesaj pentru danezul Christian Eriksen, victimă a unui stop cardiac în cursul meciului cu Finlanda, sâmbăta trecută la Copenhaga, scrie AFP.

''Însănătoşire grabnică, Christian!", se putea citi pe tricourile finlandezilor.

Mijlocaşul danez Christian Eriksen, victima unui stop cardiac în cursul meciului cu Finlanda, a anunţat că se simte ''bine, în ciuda circumstanţelor", într-un mesaj postat marţi pe contul său de Instagram, în care i-a îndemnat totodată pe colegii săi să "joace pentru toată Danemarca" în meciurile următoare de la EURO 2020 la fotbal.

Eriksen s-a prăbuşit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda, disputat sâmbătă la Copenhaga, iar medicii au anunţat că a suferit un stop cardiac. Jucătorul a fost resuscitat pe teren, înainte de a fi transportat la un spital din capitala daneză.

Danezii s-au înclinat la limită în faţa Finlandei (scor 0-1), în cadrul Grupei B a EURO 2020, după ce meciul a fost reluat la circa două ore de la incidentul respectiv.

Danemarca urmează să joace joi, la Copenhaga, în compania Belgiei, liderul grupei, urmând să dispute apoi ultimul meci din grupă luni, împotriva Rusiei, tot în capitala daneză.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: