image
Sursa foto: Getty Images

Floyd Mayweather face bani grei și pe timp de pandemie: Afacerea care îi aduce mii de euro

Floyd Mayweather (43 de ani) rămâne unul dintre cele mai controversate personaje din lumea boxului. Mai nou, ex-pugilistul face bani frumoși în ciuda pandemiei de coronavirus.

Americanul percepe o taxă maximă de 1.200 de lire sterline (circa 1.366 de euro) pentru întâlniri online cu fanii din toată lumea, scrie The Sun.

Cum? Mayweather s-a înscris pe platforma Fanmio, oferindu-le oamenilor posibilitatea să dialogheze exclusiv cu el. Totul, bineînțeles, contra-cost.

Pachetele pe care fanii le pot achiziționa variază. Cel mai ieftin este cel în valoare de 52,70 lire sterline (60 de euro).

”Poți să mă întrebi orice. Despre toate cele 50 de lupte ale mele, despre regimul meu alimentar, cel mai bun meci al meu, cel mai tare KO. Întreabă-mă ce fac zi de zi, în carantină”, a transmis Floyd, într-un video în care își promova noua activitate.

Sportivul nu e singurul star care apelează la această metodă de a face un ban în plus.

În urmă cu trei săptămâni, Floyd Mayweather reușea să intre din nou în atenția fanilor, însă nu prin ceva pozitiv. Americanul a făcut un live pe Instagram, în care le-a arătat susținătorilor săi câți bani a făcut de când a început pandemia de COVID-19.

Fostul pugilist a vrut să le dovedească tuturor celor care au zis că nu știe să facă afaceri inteligente că s-au înșelat.

"Chiar așa cum sunt eu, acest 'Floyd care nu va mai avea vreun ban', tot am făcut investiții deștepte. Tocmai din acest motiv, chiar acum, cu tot rahatul ăsta cu pandemia și cu toate nebuniile care se petrec... investițiile mele încă sunt profitabile. Eu tot fac bani", au fost cuvintele lui Mayweather.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: