image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona pregătește o lovitură pe piața transferurilor! Ce star de la Manchester City e dorit lângă Messi

Barcelona pregătește o mutare surprinzătoare în următoarea perioadă de transferuri. Catalanii l-ar dori pe Bernardo Silva, elevul lui Pep Guardiola la Manchester City.

După transferul lui Pjanic, Barcelona a pus ochii pe un alt nume important al fotbalului mondial, Bernardo Silva. Relația foarte bună a clubului catalan cu agentul jucătorului, Jorge Mendez, reprezintă un argument în plus pentru aducerea lusitanului pe Camp Nou. Totuși, un eventul transfer pare destul de dificil de realizat în acest moment, deoarece Silva mai are contract cu "cetățenii" până în 2025.

Conform Le10Sport, venirea lui Bernardo Silva lângă Messi depinde în mare măsură de ceea ce se va întâmpla cu Antoine Griezmann. După un prim sezon modest al francezului la formația "blaugrana", au existat multe zvonuri care îl dădeau ca și plecat de la Barcelona.

Bernardo Silva a fost transferat de Man. City în 2017 de la Monaco, în schimbul a 50 de milioane de euro. În cele 3 sezoane petrecute pe Etihad, Silva a devenit un jucător de bază pentru Guardiola. El a evoluat în 153 de partide, a înscris 30 de goluri și a oferit 35 de pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: