image
Sursa foto: Getty Images

Viitorul lui Pioli la AC Milan este incert! Care este condiția ca acesta să rămână pe banca tehnică a milanezilor

AC Milan ar putea rata din nou o calificare în Champions League, dacă nu va reuși să avanseze în clasamentul din Serie A.

Dacă gruparea nu va reuși acest lucru, oficialii rossonerilor sunt gata să facă schimbări masive în interiorul echipei.

AC Milan ar fi gata să îl concedieze pe Stefano Pioli, dacă formația nu va încheia sezonul clasată între primele patru echipe.

AC Milan are în acest moment 66 de puncte, la egalitate de puncte cu Juventus și Napoli, dar, din cauza golaverajului, milanezii se află pe poziția a cincea.

Potrivit Calcio Mercato, dacă AC Milan nu va obține calificarea în Liga Campionilor, oficialii clubului l-ar putea concedia pe Stefano Pioli.

Tehnicianul a semnat, anul trecut, pentru încă un sezon alături de rossoneri, dar ultimele cinci partide din acest campionat ar putea fi cruciale pentru viitorul său.

Potrivit aceleiași surse, dacă Pioli va fi demis, principalul candidat la postul său este Ivan Juric, antrenorul celor de la Verona.

Un alt antrenor vizat de rossoneri este Massimiliano Allegri, ultimul tehnician care i-a obținut lui Milan o calificare la Liga Campionilor, dar se pare că acesta este aproape de o revenire la Juventus, în locul lui Andrea Pirlo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: