image
Sursa foto: METRO

(foto) Știai că METRO are mai multe mărci proprii? Ce produse și articole de calitate poți găsi în rețeaua de magazine?

În cele trei magazine din cadrul rețelei, METRO Moldova oferă clienților săi o gamă de peste 25 000 de articole și produse de cea mai înaltă calitate. Chiar dacă ești client(ă) fidel(ă) al/a magazinelor, probabil ar putea să fie o noutate pentru tine faptul că METRO dispune și de o serie de mărci proprii din cele mai diverse categorii. În cadrul acestui articol, îți vom face cunoștință cu mărcile proprii ale METRO și îți vom prezenta opțiunile disponibile din fiecare categorie de produse.

Așadar, iată lista denumirilor pe care probabil le-ai mai observat pe rafturile magazinelor sau le-ai procurat, probabil fără a ști că fac parte din familia mărcilor METRO:

# Metro Chef – marca cuprinde cele mai căutate alimente și produse potrivite pentru cei pasionați de gătit; # Metro Premium – oferă produse gastronomice de calitate înaltă care îmbină gustul sofisticat și prețurile plăcute; # Metro Professional – în preponderent, este marca perfectă pentru serviciile HoReCa, însă multe dintre acestea cu siguranță își pot găsi locul în fiecare casă; # ARO – cuprinde o gamă de produse de bază, începând de la articolele de igienă și până la produse alimentare; # Rioba - îți asigură tot de ce ai nevoie pentru prepararea băuturilor preferate, de la ceai, cafea și siropuri, și până la dulciuri sau veselă de unică folosință; # Fine Life – propune un sortiment de produse alimentare precum: conserve, condimente, sosuri, snack-uri, dar și produse de bază; # SIGMA – marca capabilă să-ți suplinească stocul de articole necesare la birou cu ajutorul accesoriilor de papetărie. # Tarrington House – îți asigură casa cu articole necesare, dar cu cu acele care creează atmosferă – de la veselă și textile pentru casă, până la mobilier de grădină și decorațiuni de sezon.

În continuare, te invităm cu noi la cumpărături la METRO, unde am încercat să găsim întreaga listă de produse și articole necesare, în rândul celor fabricate de mărcile proprii ale magazinului.

Dacă tot se apropie sezonul estival, primul lucru pe care l-am căutat au fost fructele, în toate formele lor posibile. Așadar, am reușit să identificăm atât fructe exotice și fructe de pădure proaspete, cât și congelate, uscate și conservate! Desigur, după cum am menționat mai sus, toate acestea fac parte din mărcile METRO.

METROMETRO
METROMETRO

De asemenea, pe lângă dulciurile colectate din natură, mărcile METRO dispun și de o varietate largă de ciocolate și biscuiți pentru orice preferințe. Iată câteva dintre acestea.

METROMETRO
METROMETRO

În ceea ce ține de legume, și în acest caz poți detecta o varietate largă a acestora, acestea fiind disponibile în diverse forme, potrivite pentru a fi consumate proaspete, pregătite termic sau conservate.

METROMETRO

METROMETRO

Tot în rândurile mărcilor METRO poți găsi produse din carne și pește care se vor combina perfect cu legumele găsite anterior, dar și cu produsele pe care urmează să ți le prezentăm mai jos. Fie că preferi fructele de mare sau salamurile, varietatea disponibilă în magazinele METRO îți permite să alegi opțiunea care ți se potrivește cel mai mult.

METROMETRO
METROMETRO

Și în ceea ce ține de făină și garnituri, mărcile METRO îți vin în ajutor cu tot ce ți-ar putea fi de folos. Dacă planifici să prepari prăjituri, sushi, lasagna sau paste cu sos, la METRO poți găsi ingredientele necesare la cel mai bun preț.

METROMETRO
METROMETRO

Detaliile contează, iar creatorii mărcilor METRO știu bine acest lucru. Tocmai de aceea, ai la dispoziție și o varietate vastă de condimente, sosuri și uleiuri necesare pentru a încununa opera gastronomică pe care ți-ai propus să o prepari.

METROMETRO
METROMETRO

Pentru că nici o masă nu poate fi lipsită de băuturile potrivite acesteia, am decis să identificăm cele mai aromate ceaiuri, cafele și vinuri create de către mărcile proprii ale METRO. Majoritatea dintre ele fac parte din marca Rioba, iar mai jos poți vedea câteva dintre opțiunile disponibile.

METROMETRO

Pentru ca experiența savurării alimentelor pregătite să fie una la superlativ, este important și modul în care sunt pregătite, iar apoi servite. În acest sens, îți prezentăm mai jos câteva dintre articolele din categoria veselei.

METROMETRO

Nici prietenii nevorbitori ai cumpărătorilor magazinelor METRO nu au fost trecuți cu vederea în ceea ce ține alimentația de calitate și delicioasă. Astfel, ARO, una dintre mărcile proprii ale METRO, oferă un sortiment larg de mâncare specializată pentru animalele de companie.

METROMETRO
METROMETRO

Și la capitolul curățenie, amenajare și „mărunțișuri necesare” am găsit multe lucruri utile produse de mărcile METRO. Printre acestea se enumeră șervețele, tacâmuri și pahare de unică folosință, produse și accesorii necesare pentru menținerea curățeniei. Mai jos poți vedea câteva dintre acestea.

METROMETRO
METROMETRO

Iar în cazul în care ai ajuns la METRO și ți-ai dat seama că ai nevoie și de anumite electrocasnice, și acestea se regăsesc printre mărcile proprii ale METRO.

METROMETRO

Aici excursia noastră în lumea mărcilor METRO a luat sfârșit. Toate produsele și accesoriile pe care ți le-am prezentat mai sus pot fi văzute și procurate în magazinele METRO sau consultate prealabil în catalogul anexat aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: