image
Sursa foto: usmf.md

Alarmant! 453 de cazuri noi de coronavirus și încă 6 decese, înregistrate în RM

453 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 2 sunt de import (Grecia-1, Portugalia-1).

Astăzi au fost efectuate 2406 de teste, dintre care primar – 1872 şi repetat – 534.

Din numărul total de cazuri, 16 sunt lucrători medicali: medici-3,  asistenți medicali- 13.

Totodată, informăm despre înregistrarea altor decese cauzate de COVID-19:

Deces 836: Femeie de 71 de ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 1 august, la Spitalul Clinic Municipal „Sf. Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiomiopatie ischemică, insuficiență cardiacă.

Deces 837: Bărbat de 62 de ani, din raionul Soroca. Transferat de la Spitalul Raional Soroca, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență renală cronică, diabet zaharat.

Deces 838: Femeie de 90 de ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 24 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Gh. Paladi”. Comorbidități: cardiomiopaie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 839: Femeie de 63 de ani, din mun.Chișinău. Internată la data de 1 august, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 840: Bărbat de 66 de ani, din raionul Drochia. Transferat la data de 29 iulie, de la Spitalul Raional Drochia, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 841: Bărbat de 69 de ani, din raionul Rîșcani. Internat la data de 29 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: ciroză hepatică, diabet zaharat.

Noutăţile partenerilor

comentarii: