image
Sursa foto: parlament.md

ACUM și PSRM au semnat Înțelegerea politică privind obiectivele tranzitorii ale Guvernului, Președinției și Parlamentului

Cele trei fracțiuni parlamentare din coaliția majoritară au semnat, în seara zilei de astăzi, Înțelegerea politică privind obiectivele tranzitorii ale Guvernului, Președinției și Parlamentului, inclusiv ale fracțiunilor PSRM, Partidului Acțiune și Solidaritate și Platformei Demnitate şi Adevăr.

Documentul a fost semnat de către vicepreședinții Parlamentului Republicii Moldova Ion Ceban, din partea PSRM, Alexandru Slusari din partea fracțiunii Platformei DA, și Mihai Popșoi, din partea fracțiunii PAS.

Potrivit celor trei semnatari, documentul a fost elaborat în scopul restabilirii principiilor democratice și ordinii constituționale, întemeiate pe normele statului de drept, demonopolizarea economiei naționale, asigurarea bunăstării populației, apărării drepturilor și libertăților cetățenești.

Înțelegerea conține un șir de angajamente ale părților semnatare și urmează a fi semnată și de către Președintele Republicii Moldova, Prim-ministrul țării și Președintele Parlamentului. Ulterior aceasta va fi publicată integral.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: