image
Sursa foto: Profimedia

Putin, cel mai bine păzit rus în caz de război: Acesta ar avea șapte ascunzători

Putin este cel mai bine păzit rus, în cazul în care un război ar începe în țara sa. Președintele Rusiei ar avea șapte ascunzători, lucru ce îi conferă o protecție sporită.

Începând cu data de 23 februarie, cu doar câteva ore înainte de a începe atacul asupra Ucrainei, Putin a plecat de la Kremlin și încă se află într-o locație extrem de bine apărată. Această decizie a fost luată, după ce s-a ajuns la concluzia că reședința lui de la Moscova nu este suficient de sigură pentru el, odată cu începerea invaziei în Ucraina, transmite AlephNews.

Pentru ca viața lui să nu fie pusă în pericol, Putin este mutat periodic dintr-una din cele 7 ascunzători secrete în alta, lângă el fiind, în permanență, agenți FSO și agenți din Garda Națională, conform Bild.

Mai mult decât atât, dacă Moscova ar fi supusă unui atac, Putin are pregătit un buncăr antiatomic la aproximativ 1.000 de km de Capitala Rusiei. De asemenea, liderul de la Kremlin poate zbura cu un aparat de zbor ce este imposibil de detectat de radare, dar și de a fi atacat cu o rachetă.

picture-alliance / Horst Brixpicture-alliance / Horst Brix

Noutăţile partenerilor

comentarii: