image
Sursa foto: Getty Images

Bayern Munchen plăteşte 110 milioane de euro pentru Leroy Sane: Va fi cel mai bine plătit din istoria Bundesligii

Bayern Munchen este pe cale să realizeze cel mai scump transfer din istoria Bundesligii. France Football susţine că bavarezii au bătut palma cu Manchester City pentru transferul lui Leroy Sane, în schimbul a 110 milioane de euro.

Atacantul în vârstă de 23 de ani va semna un contract pe cinci ani cu campioana Germaniei şi va deveni cel mai bine plătit fotbalist din istoria campionatului Germaniei: va încasa un salariu anual brut de 18 milioane de euro.

Sane îl va detrona pe golgheterul lui Bayern, Robert Lewandowski, care primeşte 16 milioane de euro brut pe an.

Bayern îşi va bate astfel propriul record al sumei de transfer, stabilit în urmă cu numai trei luni, când l-a cumpărat pe fundaşul francez Lucas Hernandez, de la Atletico Madrid, pentru 80 de milioane de euro.â

Sane va purta la Munchen tricoul cu numărul 10, purtat în ultimii zece ani de Arjen Robben, iar antrenorul Niko Kovac vrea să-l folosească pe "internaţionalul" german ca aripă stângă, unde ar fi succesorul lui Franck Ribery. Kingsley Coman ar trece astfel în banda dreaptă.

Leroy Sane s-a accidentat în Supercupa Angliei, câştigată de Manchester City după loviturile de departajare în faţa lui Liverpool, însă nu ştie exact perioada în care acesta va lipsi.

Bayern Munchen va ajunge la aproape 230 de milioane de euro plătite pentru transferuri în această vară. A mai plătit 35 de milioane de euro pentru Benjamin Pavard şi 2,5 milioane de euro în schimbul lui Jan Fiete Arp.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: