image
Sursa foto: Getty Images

Ons Jabeur, laude pentru Simona Halep după triumful de la Madrid. “O mare campioană” Detaliul care a făcut diferența

Tunisianca Ons Jabeur (locul 10 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului pe zgură de la Madrid, după victoria clară în fața Simonei Halep (21 WTA), scor 6-3, 6-2.

Meciul a durat o oră și șapte minute. Ons Jabeur (27 de ani) a impresionat prin numărul mare de dropshot-uri reușite și a făcut diferența prin varietatea jocului.

La finalul partidei, Ons Jabeur a avut numai cuvinte de apreciere pentru Simona Halep (30 de ani). Românca a avut mai multe momente de nervozitate pe durata meciului.

Ons Jabeur și-a luat revanșa pentru eșecul suferit în “sferturi” la Dubai. Pe 17 februarie, Simona Halep s-a impus cu 6-4, 6-3.

"Mă simt foarte bine aici, la Madrid. Nu e niciodată ușor să joci împotriva Simonei, este o mare campioană, a fost numărul 1 mondial, a câștigat turnee de Grand Slam.

Eu am fost mai agresivă de această dată, am stat mai bine pe teren din punct de vedere fizic. Dropshot-ul m-a ajutat foarte mult astăzi, am câștigat multe puncte. Mi-a plăcut și atitudinea mea astăzi, sper să continui la acest nivel.

Următorul meu vis este să câștig aici la Madrid, mă simt foarte bine, am încredere. Nu e ușor să câștigi multe meciuri la rând, dar am jucat bine pe zgură", a spus Ons Jabeur, la finalul partidei.

Ons Jabeur va juca în semifinale la Madrid împotriva câștigătoarei din meciul Ekaterina Alexandrova (Rusia, 45 WTA) – Amanda Anisimova (SUA, 33 WTA).

Pentru Simona Halep urmează turneul pe zgură de la Roma.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: