image
Sursa foto: Jurnal.md

Pe internet a apărut o nouă înregistrare audio cu o presupusă discuție dintre Igor Dodon și Ion Ceban

Pe internet a apărut o nouă înregistrare audio cu o presupusă discuție dintre președintele Igor Dodon și primarul capitalei, Ion Ceban. Se presupune că înregistrarea a fost realizată pe 9 octombrie 2016, în prag de alegeri prezidențiale. Cei doi discută despre mersul campaniei electorale.

O voce care seamănă cu cea a lui Igor Dodon spune la un moment dat că: „Eu am vorbit cu oamenii azi, tot normal, tot 100%”. Vocea care se presupune a fi a lui Ion Ceban adaugă: „Eu am văzut și altele. M-am uitat ieri la Jantuan, nu știu dacă ea lucrează pentru dânșii, vâstupea la Jurnal, dar pentru noi. Pe unde era de acord, pe unde dădea câte un picior în c…r la toți”.

În continuare cei doi discută despre emisiunea de la Jurnal TV. Cel care se presupune a fi Ion Ceban oferă „calificări” mai multor experți prezenți la emisiune: „Era Terguță care ucidea în noi de Doamne ferește”, „Saharneanu mai scăpa, mâna Moscovei”. Cât despre Jantuan: „Nu știu, îi la noi, ori vrea să pară expert”.

Amintim că o înregistrare similară a apărut în spațiul public pe 16 iunie. Deși vocile și intonațiile semănau izbitor de mult cu cele ale lui Dodon și Ceban, ambii au reacționat prompt pe paginile lor de facebook și au negat că vocile le aparțin. Totodată ei au declarat că înregistrarea este un fals.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: