image
Sursa foto: Instagram

Karim Benzema, desemnat cel mai bun fotbalist francez din 2021! Kylian Mbappe, marele învins, a reacționat imediat

Karim Benzema (34 de ani) a avut un an extraordinar în 2021, dar tot a pierdut Balonul de Aur în fața lui Lionel Messi (34 de ani), care și l-a adjudecat pentru a șaptea oară în carieră.

Totuși, revista France Football i-a recunoscut meritele din anul anterior și l-a numit joi "Cel mai bun fotbalist francez din 2021". Pe locul 2 a ieșit Kylian Mbappe (23 de ani), atacantul lui PSG, urmat pe podium de N'Golo Kante (30 de ani), mijlocașul lui Chelsea.

Benzema a celebrat reușita împreună cu fanii săi de pe Instagram, unde a postat mai multe poze cu trofeul acordat de publicația care decernează și Balonul de Aur an de an.

În comentarii și-a făcut rapid apariția și Kylian Mbappe, marele învins al acestui premiu. Atacantul lui PSG a dat dovadă de fairplay și l-a aplaudat pe conaționalul său, în semn de apreciere pentru reușitele din anul trecut. Cei doi au o relație foarte bună, formată la naționala Franței, dar pot deveni coechipieri și la Real Madrid, unde Mbappe este așteptat.

Chiar dacă tratativele dintre Real și PSG pentru transferul lui Mbappe au eșuat deocamdată, Benzema este convins că starul de pe Parc des Princes va merge, mai devreme sau mai târziu, la Madrid.

”Eu și Mbappe ne înțelegem foarte bine pe teren și în afara acestuia, și este clar că aș vrea să fie cu mine la Real Madrid, care este cea mai bună echipă din lume. Sunt sigur că într-o zi va juca pentru Madrid”, a declarat Karim Benzema, citat de AS.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: