image
Sursa foto: blago.md

BLAGO azi: Te ajută să privești lucrurile mai simplu!

Brandul internațional Blago în Republica Moldova vine cu noi soluții financiare și o gamă largă de produse pe placul fiecăruia !

Serviciile de Amanet, Împrumuturi fără gaj, Magazin și Schimb Valutar - pe toate le găsești la BLAGO.

Cele 37 de filiale din 21 orașe ale Moldovei asigură accesul ușor al fiecăruia dintre noi.

În cadrul serviciului Lombard (Amanet) bijuteriile din aur și argint nu sunt unicele produse care pot fi gajate în schimbul unei sume de bani. La fel, orice dispozitiv de utilitate casnică, precum un telefon, laptop inclusiv electrocasnice mari și mici.

Reteaua cu cea mai mare estimare a articolelor din aur, argint și tehnică din Moldova,nu uită niciodată de dorintele clienților. În anul 2021 BLAGO revine cu o ofertă atractivă pentru clienții săi -TRADE IN – Vii cu ce ai, pleci cu ce-ti doresti, economisind timp si bani.Primeste acum telefonul, laptopul sau oricare alt produs dorit la 0% pe 3 sau 6 luni. Efectiv nu scoți niciun ban din buzunar la momentul vizitei în filialele noastre.

BLAGO mereu are grija calității serviciilor sale avînd în spate o echipă de profesioniști datorită cărora suntem un brand internațional cu o experiență de 21 de ani în Ucraina, Polonia, Rusia, iar de 6 ani şi în Moldova.

BLAGO are misiunea de a consolida încrederea clienților săi în surse alternative financiare şi a contribui la bunăstarea și echilibrul financiar al acestora.

BLAGO e planul TĂU de rezervă pentru situații dificile.

Ne găsiți cu mai multe detalii pe site-ul Blago.md şi la tel. 0 800 10 880.

Noutăţile partenerilor

comentarii: