image
Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

România: Al doilea caz de infecţie cu coronavirus în Bucureşti; Numărul bolnavilor a ajuns la 14 // UPDATE

UPDATE 16:38 // Un nou caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat, duminică, la o femeie de 42 de ani din Bucureşti, informează Grupul de Comunicate Strategică.

„Caz nou de coronavirus (nr. 14), femeie, 42 de ani, Bucureşti. Este contact apropiat al bărbatului de 49 de ani, din Bucureşti, confirmat pozitiv în cursul zilei de ieri", precizează sursa citată.

Femeia se află în centrul de carantină Bucureşti şi urmează să fie transferată la Institutul "Matei Balş", scrie Agerpres.

_____

Patru cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost anunțate sâmbătă de autoritățile din România, fiind cel mai mare număr - dublu față de vineri - anunțat într-o zi. Pacienții sunt Timișoara, Hunedoara, Galați și o premieră - București. Numărul total al persoanelor contaminate în România a ajuns la 13, scrie Digi24.

Un bărbat din București, în vârstă de 49 de ani, care s-a întors din Italia, de la Roma, a fost testat pozitiv la coronavirus.

Tot sâmbătă au fost confirmați ca fiind infectați cu Covid-19 un bărbat din Galați, întors din Lombardia, și două adolescente: una învață la școala din Timișoara unde s-au mai înregistrat două cazuri de coronavirus, cealaltă este din Hunedoara și este fiica unuia dintre pacienții anunțați în zilele anterioare, care a călătorit cu el, din Italia.

Vestea bună a zilei este că băiatul de 16 ani din Timișoara, nepotul unui alt pacient confirmat cu coronavirus, s-a făcut bine și a fost externat.

Este a patra persoană vindecată dintre cele 13 confirmate pozitiv cu coronavirus. Și un pacient internat la Craiova, originar din județul Olt, are un prim test negativ, urmând să i se mai facă unul luni.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: