image
Sursa foto: Getty Images

"Mi-a recunoscut lucruri greu de digerat!" Wanda Nara a luat decizia finală după ce a fost înșelată de Mauro Icardi

Mauro Icardi (28 de ani) a fost la un pas să rămână fără soția sa, Wanda Nara (34 de ani), cea care îi este în același timp și impresar.

Atacantul argentinian a avut o presupusă aventură cu actrița argentiniană China Suarez, fapt care a făcut-o pe agentă să își dorească divorțul.

În cele din urmă, cei doi s-au împăcat, iar soția atacantului lui PSG a explicat într-un interviu acordat recent și cum a ajuns să îl ierte pe fostul internațional argentinian.

"Dacă am putut să îmi repar relația, asta s-a întâmplat deoarece Mario a fost foarte sincer, iar din cealaltă tabără mi s-a spus aceeași poveste. Cunoscându-l, știu că sunt lucruri cu care nu mă poate minți.

Cred că a fost vorba doar de o întâlnire și a greșit. S-ar fi putut întâmpla orice, dar nu s-a întâmplat nimic. Mi-a recunoscut lucruri greu de digerat, majoritatea le-am aflat de la el, mi-a oferit detalii despre tot ce s-a întâmplat.

Am încredere orbească în Mauro, altfel nu aș mai fi putut continua cu el. Relația noastră se bazează pe încredere. Mauro mi-a spus cum s-au întâmplat lucrurile, îi pare rău. Și poate par naivă, dar îl cred pe cuvânt. L-am privit în ochi, eram doar noi doi, chiar cred că regretă", a explicat impresara, conform AS.

În trecut, Nara a fost acuzată că l-ar fi înșelat pe primul ei soț, Maxi Lopez, pentru a începe o relație cu Icardi, dar ea a dezmințit imediat. ”La acel moment, m-am despărțit de Maxi Lopez, după care m-am întors în Argentina. Nu a fost ușor să o iau de la capăt. După aceea l-am cunoscut pe Mauro”, a spus Wanda Nara la acea vreme.

Wanda Nara și Maxi Lopez au trei copii împreună: Valentino Gaston (10 ani), Constantino (8 ani) și Benedicto (7 ani). Lui Mauro Icardi, Wanda i-a dăruit două fete: Francesca (6 ani) si Isabella (5 ani).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: