image
Sursa foto: jurnal.md

Reprezentanții PD și cei ai Partidului Șor au dat start sezonului pungilor electorale // VIDEO

Campania electorală e în toi, iar tradiţia darurilor electorale se pare că n-a dispărut nicăieri. În spațiul virtual circulă mai multe poze în care reprezentanţi ai Partidului Democrat şi ai Partidului Şor împart cetăţenilor pungi cu simbolica formaţiunii.

Dacă în cazul Partidului Şor, partizanii acestuia nu se ascund şi recunosc fenomenul, atunci cei ai PD-ului încearcă să ne convingă că astfel de cazuri s-au produs demult şi nu au legătură cu alegerile din 24 februarie.

Într-o postare pe Facebook, autorul Tudor Tutunaru scrie că "Partidul Democrat a împărţit pachete alegătorilor la Chișcăreni". El mai scrie că potrivit locuitorilor din zonă, printre persoanele care fac agitație electorală sunt şi funcționari publici. Vicepreşedintele PD, Vladimir Cebotari, o face pe ”niznaiul”.

Nu ştim ce fel de inundaţii sau intemperii au avut loc la Chișcăreni, dar pungile cu simbolica PD-ului au fost împărţite recent şi nu cândva, cum încearcă să ne convingă Vladimir Cebotari.

În aceeaşi postare de Facebook mai apare o poză, în care se vede o pungă cu materiale electorale ale PD-ului, inclusiv un pliant, pe care apare candidatul Partidului Democrat, Gheorghe Braşovschi, în circumscripţia numărul 12, din care face parte şi satul Chișcăreni.

L-am sunat pe purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari, pentru a-l întreba ce se mai află în astfel de pungi ale formaţiunii, dar acesta nu ne-a răspuns la telefon.

Şi reprezentanţii Partidului Şor împart pungi electorale cetăţenilor din mai multe localităţi. Astfel de cazuri s-ar fi produs la Sângerei, dar şi la Orhei, unde au fost surprinse mai multe persoane care ieșeau din primăria municipiului ţinând pungi cu simbolica partidului.

Într-o înregistrare video de la Cantemir apare și conţinutul unor astfel de pachete.

Partidul Şor nu vede nimic grav în distribuirea ceasurilor. Acestea ar fi „suvenire electorale".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: