image
Sursa foto: change.org

Jurnalistul Vasile Năstase: „Harunjen a ajuns să sfideze tot ce mișcă în țara asta”

„Banditul Plahotniuc înțelegea că va veni ziua X. De aceea s-a baricadat și s-a ascuns ca un laș în jurul unor legi speciale, cum e cea a procuraturii. Dintr-un semi-analfabet și sfertodoct acest Harunjen a ajuns să sfideze tot ce mișcă în țara asta, să indruge verzi și uscate și să continue ca un nesimțit să apere oligarhia criminală ”, sunt declarațiile făcute de jurnalistul Vasile Năstase.

„Când Andrei Nastase trăgea clopotele și atenționa opinia publică națională și internațională asupra unei bombe cu efect întârziat, puțini au fost cei care au înțeles acel mesaj de îngrijorare majoră. Și uite așa, dintr-un semi-analfabet și sfertodoct acest Harunjen a ajuns să sfideze tot ce mișcă în țara asta, să indruge verzi și uscate și să continue ca un nesimțit să apere oligarhia criminală”, declară Vasile Năstase pe pagina sa de Facebook.

Vasile Năstase a mai sus că „Concursul la care a participat a fost unul fals, mimat, trucat astfel încât poate și trebuie sa fie anulat. Cinismul acestei canalii a căpătat proporții cosmice și esență de șorici de porc atunci când a declarat - culmea - că e de acord cu Maia Sandu în ce privește independenta procurorilor.Și asta o spune un tâlhar cu averi de milioane nejustificate? Asta o spune un torționar al Domnicai Manole, Gheorghe Petic, Sergiu Cebotari, Alexandru Panuta, Ion Matasevici, Radu Cebotari, Alexei Alexeev, a zeci și sute de reprezentanți ai opoziției democratice, societății civile și jurnaliștilor pe care i-a urmărit și interceptat, intrând cu ciubotele sale murdare în sufletele oamenilor”.

„Poate ca mârșavul ar pleca, dar are text de la călăul cel mare să mai rămână, să tragă de timp, să ascundă urmele crimelor inimaginabile la care a participat sau a fost complice. Va pleca, fiți siguri. Sau va fi plecat, am toată încrederea în voința politică a noii guvernări. Și după ce se va face ordine exemplară în oligarhat, procuratura va trebui reformata în așa fel, încât alde Harunjen sa nu ajungă nici macar paznic la WC, nu ditamai procuror general!”, a conchis jurnalistul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: