image
Sursa foto: jurnal.md

Slujba merge, joaca-i în toi; Chișinăuienii continuă să ignore carantina // VIDEO

Deși autoritățile au interzis începând de astăzi aflarea în grupuri mai mari de trei persoane și au interzis slujbele în biserici cu participarea enoriașilor, unii locuitori ai capitalei continuă să sfideze măsurile anunțate împotriva răspândirii virusului COVID-19.

Pe adresa redacției ne-a fost trimisă o fotografie făcută cu puțin timp în urmă pe un stadion de la Botanica, pe strada Burebista 66/2, unde se joacă cel puțin șapte copii.

stadionstadion

Tot cu puțin timp în urmă un alt cititor ne-a trimis imagini de la o biserică din centrul capitalei, de pe strada Columba, unde are loc o slujbă chiar în aceste momente.

slujbă bisericăslujbă biserică

Din imagini se văd câțiva oameni afară, păstrând distanța, însă autorul imaginilor spune că timp de câteva minute a văzut intrând cel puțin 4 persoane concomitent în biserică.

Slujbele continuă, în pofida interdicției. Chișinău, seara zilei de 27 martie.

Deși autoritățile au interzis începând de astăzi aflarea în grupuri mai mari de trei persoane, precum și slujbele în biserici cu participarea enoriașilor, unii locuitori ai capitalei continuă să sfideze măsurile anunțate împotriva răspândirii virusului COVID-19. Posted by Jurnal.md on Friday, 27 March 2020

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: