image
Sursa foto: politia.md

Laborator de droguri într-un apartament din capitală: Au fost ridicate substanțe narcotice în valoare de 200 de mii de lei

Au transformat un apartament din capitală într-un adevărat la laborator de substanțe narcotice. Trei tineri cu vârstele cuprinse între 20 și 25 de ani au fost reținuți după ce au încercat să vândă droguri în valoare de circa 200 de mii de lei.

Tinerii au procurat utilaj pentru creșterea plantelor de canabis și au amenajat laboratorul într-un apartament, unde cultivau, prelucrau și repartizau marijuana in doze de consum.

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate de la domiciliul unui membru o cantitate de aproximativ 0,5 kg de marijuană, iar la domiciliul unei alte persoane peste 150 de pastile psihotrope de tip Subutex și Alprazolam aduse pe cale de contrabanda din Franța.

Drogurile erau realizate cu 100-150 lei per gram, iar o pastila de Subutex cu 800-1000 lei. Astfel, dacă aceștia își realizau scopul criminal urmau să obțină un venit de aproximativ 200 000 lei.

Persoanele au fost reținute preventiv pentru 72 ore, iar procurorii urmează să solicite plasarea acestora în arest pentru 30 de zile.

În cazul în care le va fi demonstrată vinovăția, aceștia riscă până la 15 ani de închisoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: